Energibygg har lang erfaring med agdgangskontrollsystemer. Vi tilbyr installering, feilsøking og service på sikkerhetssystemer

Placeholder

sikkerhetssystemer

Vi har teknikere med god kjennskap til ulike sikkerhetsløsninger. Bewator var en av skandinavias ledende leverandører på adgangskontrollsystemer før det ble kjøpt av Siemens Security Products og deretter tatt over av Vanderbilt. Før het systemet Bewator 2010 men har byttet navn til Omnis.

Energibygg har også god erfaring med Entro og Schneiders sytem, Esmikko.

Vi kan også levere adgangskort eller chip for ditt adgangskontrollsystem.

  • Vanderbilt Omnis (tidligere Bewator 2010)
  • Vanderbilt Entro (Tidligere Bewator Entro)
  • Schneider Electric Esmikko
Vanderbilt Omnis (tidligere Bewator 2010)
Image

Vanderbilt Omnis - Det integrerte sikkerhetssystemet
Vanderbilt 2010 Omnis er et unikt integrert sikkerhetssystem. Med innbruddsalarm, adgangskontroll, kameraovervåkning og branndeteksjon for offentlige og private virksomheter som skal ha full kontroll over sikkerheten. I systemet kan man ha sentral overvåkning over en eller flere bygninger, med alle personrelaterte funksjoner i et og samme system. Navnet Omnis er latin og betyr ”alt” eller ”alle”. Det er et passende navn på et system som inneholder alle verktøy som kreves i et moderne security management system med muligheter for å overvåke, påvirke og følge opp alt som omhandler sikkerheten.

Vanderbilt Entro (Tidligere Bewator Entro)
Image

Vanderbilt Entro – passer overalt
Vandrbilt Entro er et moderne adgangskontrollsystem utviklet med brukervennlighet i fokus. Det første systemet ble lansert i 1997 og Vanderbilt Entro er i dag ett av de mest kjøpte adgangskontrollsystem i Europa. Systemet er enkelt, praktisk og har et høyt sikkerhetsnivå!

    Ja, jeg ønsker å angi detaljer for raskere betjening    JaNei


    GDPR: Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.