Energiattest næringsbygg


PrivatboligNæringsbygg – Sameie/borettslag


Energiattest næringsbygg og energimerking næringsbygg er noen ganger påbudt, men vi vil at det også skal være mest mulig lønnsomt. Siden 2010 har det vært påbudt med energimerking av alle bygninger som skal selges eller leies ut. For yrkesbygg med >1000m2 BRA, skal gyldig energiattest henge synlig for brukerne av bygningen. En energiattest for næringsbygg skal oppdateres ved vesentlige bygningsendringer eller tekniske endringer som påvirker energimerket. En energiattest næringsbygg er ellers gyldig i 10 år. Vi oppfyller kompetansekravene, er oppdaterte og har dessuten lang erfaring som bidrar at dere kan få mer energieffektive bygg.

Energibygg energimerker alle typer bygg og har god erfaring med merking av kontorbygg, butikklokaler, kombinasjonsbygg, lager og hoteller. Våre ingeniører har høy faglig kompetanse og bidrar gjerne utover selve merkingen. Energiattest næringsbygg og energimerking næringsbygg er nyttig for å kartlegge byggets energimessige status, men den er også et glimrende utgangspunkt for videre arbeid med ENØK-tiltak. Vi ser et marked som stiller stadig sterkere krav til bygningers energi- og miljøprofil og dokumentasjonen er viktig. La oss gjøre ditt bygg mer attraktivt!

Søk etter energiattest næringsbygg

Søk i Enovas offentlige register om det allerede foreligger en energiattest for din eiendom her.

Energirådgivning for næringsbygg

Trenger du råd for å komme i gang?
Våre konsulenter er godkjent av Enova og anerkjent av Oslo kommune som profesjonelle energirådgivere. Vi bruker vår kompetanse og erfaring for å hjelpe deg på veien mot et mer energieffektivt og attraktivt næringsbygg.

Energiattest næringsbygg

Dårlig samvittighet?
Det er fremdeles mange yrkesbygg som ikke har oppfylt plikten om gyldig energiattest. Ikke vent lenger. Ta kontakt med oss, så får du et uforpliktende tilbud på energimerking av ditt bygg.

Beregninger

Hva er mest lønnsomt?
Energieffektivisering skal lønne seg. Vi gjør energi- og lønnsomhetsberegninger som viser tilbakebetalingstid og ROI på ulike tiltak enten bygget skal rehabiliteres eller ikke er bygget ennå.

Hva med støtteordninger?

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke tilskudd og støtteordninger som er tilgjengelige og hvem de er rettet mot. Vi bistår gjerne med søknader eller henviser til riktig instans. Her er det ofte mye å hente!

JaNei

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.