Energimerking av yrkesbygg

Siden 2010 har det vært påbudt med energimerking av alle bygninger som skal selges eller leies ut. For yrkesbygg over 1000 kvm, skal gyldig energiattest henge synlig oppslått for brukerne av bygningen. En energiattest for næringsbygg skal oppdateres ved vesentlige bygningsendringer eller tekniske endringer som påvirker energimerket. En energiattest er gyldig i 10 år. Vi oppfyller kompetansekravene til energimerking, og har dessuten lang erfaring som bidrar at dere kan få mer energieffektive bygg.

Energibygg energimerker alle typer bygg og har god erfaring med merking av kontorbygg, butikklokaler, kombinasjonsbygg, lager og hoteller. Våre ingeniører har høy faglig kompetanse og bidrar gjerne utover selve merkingen. Energiattest næringsbygg og energimerking næringsbygg er nyttig for å kartlegge byggets energimessige status, men den er også et glimrende utgangspunkt for videre arbeid med ENØK-tiltak. Vi ser et marked som stiller stadig sterkere krav til bygningers energi- og miljøprofil og dokumentasjonen er viktig. La oss gjøre ditt bygg mer attraktivt!

Kontakt oss

  Ja, jeg ønsker å angi detaljer for raskere betjening  JaNei


  GDPR: Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.


  Søk etter energiattest av næringsbygg

  Ved å følge linken under kan du søke i Enovas offentlige register om det allerede foreligger en energiattest for din eiendom

   

  Klikk her for å søke
  Energimerke ved salg og utleie av eiendom

  Salg: Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen eller bygningen blir inngått.

  Energimerkeforskriften § 5

  Utleie: Eier skal legge frem energiattest for leietaker, før avtale om utleie av bolig eller bygning blir inngått.

  Energimerkeforskriften § 6

  Energirådgivning for næringsbygg

  Trenger du råd for å komme i gang?
  Våre konsulenter er godkjent av Enova og anerkjent av Oslo kommune som profesjonelle energirådgivere. Vi bruker vår kompetanse og erfaring for å hjelpe deg på veien mot et mer energieffektivt og attraktivt næringsbygg.

  Energiattest næringsbygg

  Dårlig samvittighet?
  Det er fremdeles mange yrkesbygg som ikke har oppfylt plikten om gyldig energiattest. Ikke vent lenger. Ta kontakt med oss, så får du et uforpliktende tilbud på energimerking av ditt bygg.

  Beregninger

  Hva er mest lønnsomt?
  Energieffektivisering skal lønne seg. Vi gjør energi- og lønnsomhetsberegninger som viser tilbakebetalingstid og ROI på ulike tiltak enten bygget skal rehabiliteres eller ikke er bygget ennå.

  Hva med støtteordninger?

  Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke tilskudd og støtteordninger som er tilgjengelige og hvem de er rettet mot. Vi bistår gjerne med søknader eller henviser til riktig instans. Her er det ofte mye å hente!

  Kontakt oss

   Ja, jeg ønsker å angi detaljer for raskere betjening   JaNei


   GDPR: Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.