ENØK-tiltak og energieffektivisering


Vi liker energieffektivisering som gir økt komfort og som gjerne er lønnsom. Planer om energieffektivisering av bolig eller næringsbygg? Vi leverer enøk som ofte er godkjent for støtte. Termografering er et godt utgangspunkt, en termografør som er DNV-GL-godkjent øker sannsynligheten for gode anbefalinger og tiltak som blir lønnsomme.

Energibygg har bred erfaring med energieffektivisering av boliger og næringsbygg. Vi kjenner tilgjengelige støtteordninger og kan raskt vurdere hva som er relevant for det enkelte prosjekt. Det er mange kilder til god informasjon og vi kan hjelpe deg på riktig spor. Enten du er ute etter svar på enkle spørsmål eller ønsker faglig støtte gjennom et helt prosjekt, bistår vi gjerne med vår kunnskap.

Placeholder

Energieffektivisering

Eksempler på områder vi kan bidra innen er:

  • Strategi for energieffektivisering
  • Søknad om investeringsstøtte
  • Prosjektering av tiltak
  • Beskrivelse og innhenting av anbud

Er du i tvil om du får gode råd fra produktleverandører eller tjenesteytere, kan vi garantere objektive svar. Vi søker å holde oss oppdatert på utviklingen av nye produkter i markedet for å kunne gi best mulig råd. Vi er helt uavhengige og har ingen bindinger til verken produsenter eller leverandører av ENØK-produkter. Vårt ønske er at du lykkes med ditt ENØK-prosjekt. Lykkes våre kunder, så lykkes vi.

JaNei

Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.