Energimerking næringsbygg og yrkesbygg


Lorem Ipsum er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien. Lorem Ipsum har vært bransjens standard for dummytekst helt siden 1500-tallet, da en ukjent boktrykker stokket en mengde bokstaver for å lage et prøveeksemplar av en bok. Lorem Ipsum har tålt tidens tann usedvanlig godt, og har i tillegg til å bestå gjennom fem århundrer også tålt spranget over til elektronisk typografi uten vesentlige endringer. Lorem Ipsum ble gjort allment kjent i 1960-årene ved lanseringen av Letraset-ark med avsnitt fra Lorem Ipsum, og senere med sideombrekkingsprogrammet Aldus PageMaker som tok i bruk nettopp Lorem Ipsum for dummytekst.

Det er et velkjent faktum at lesere distraheres av lesbart innhold på en side når man ser på dens layout. Poenget med å bruke Lorem Ipsum er at det har en mer eller mindre normal fordeling av bokstaver i ord, i motsetning til 'Innhold her, innhold her', og gir inntrykk av å være lesbar tekst. Mange webside- og sideombrekkingsprogrammer bruker nå Lorem Ipsum som sin standard for provisorisk tekst, og et søk etter 'Lorem Ipsum' vil avdekke mang en uferdig webside. Ulike versjoner har sprunget frem i senere år, noen ved rene uhell og andre mer planlagte (med humor o.l.).


  Ja, jeg ønsker å angi detaljer for raskere betjening  JaNei


  GDPR: Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.


  Søk etter energimerking av næringsbygg

  Ved å følge linken under kan du søke i Enovas offentlige register om det allerede foreligger en energiattest for din eiendom

   

  Klikk her for å søke
  Energimerking næringsbygg ved salg og utleie av eiendom

  Salg: Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen eller bygningen blir inngått.

  Energimerkeforskriften § 5

  Utleie: Eier skal legge frem energiattest for leietaker, før avtale om utleie av bolig eller bygning blir inngått.

  Energimerkeforskriften § 6

  Energirådgivning for næringsbygg

  Det finnes mange ulike varianter av Lorem Ipsum, men majoriteten av disse har blitt tuklet med på et eller annet vis. Det være seg innlagt humor eller tilfeldig genererte ord som ser langt fra troverdige ut.

  Energimerking næringsbygg

  Standardbiten av Lorem Ipsum brukt siden 1500-tallet er gjengitt nedenfor for spesielt interesserte. Seksjon 1.10.32 og 1.10.33 fra "de Finibus Bonorum et Malorum" av Cicero er også eksakt gjengitt, akkompagnert av engelske versjoner fra 1914-oversettelsen av H. Rackham.

  Beregninger

  Lorem Ipsum-generatorer på internett har en tendens til å repetere forhåndsdefinerte biter av tekst, noe som gjør dette til den første rettmessige generatoren på nett. Den bruker en samling av over 200 latinske ord, kombinert med en håndfull av setningsstrukturer, som sammen genererer Lorem Ipsum som ser fornuftig ut.

  Hva med støtteordninger?

  Lorem Ipsum kommer fra seksjon 1.10.32 og 1.10.33 i "de Finibus Bonorum et Malorum" (The Extremes of Good and Evil) av Cicero, skrevet i år 45 f.kr. Boken er en avhandling om teorier rundt etikk, og var veldig populær under renessansen.

   Ja, jeg ønsker å angi detaljer for raskere betjening   JaNei


   GDPR: Jeg har lest og godtar personvernerklæringen.